RECENZIE OBCHODU TRISLEVY.CZ

94%    zákazníkov je spokojných s termínom dodania
98%    zákazníkov je spokojných s komunikáciou
96%    zákazníkov je spokojných s dodaním tovaru
 
 

Najnovšie recenzie od zákazníkov trislevy.cz

 
smajlMária F.
11. září 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Milujem tento eshop!!! Skvelé ceny, velký výber tovaru a vždy mi všetko príde včas! Odporúčám všetkým čo chcú nakúpiť lacno 

 
smajlAlexandra D.
20. srpna 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Objednala som tu viac druhov tetovanie a mam naozaj velku radost. Objednavka prisla za 25 dni. dakujem

 
smajlVlasta M.
19. srpna 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
15. Júla som objednala strojček na obočie. Za 3 týždne dorazil a som velmi spokojná. Určite tu eště objednám
 

 
smajlEmília T.
21. května 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Dnes mi konečně dorazili topánky a legíny s čiapkou. Bola som milo prekvapená, ako rýchlo tovar dorazil - trvalo to asi 25 dní. Za ma skvelý obchod, ktorý prodává krásne veci za super ceny. ODPORÚČÁM ♥

 
smajlKatarína V.
20. května 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Za me úplne skvelý nákup - všetko z pohodlia domova. Tovar mi prišiel za 3 týždne - obchod všetkým odporúčám

smajlDana L.
27. dubna 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Ďakujem za rýchle doručenie gumičiek a látok :) zároveň musím vyzdvihnúť skvelú komunikáciu s obchodom. Naozaj moc ďakujem

smajlJarmila P.
26. dubna 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Síce dlhšia doba dodania ale topánky sú super!!! Moc ďakujem

smajlMaria H.
24. března 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Dneska mi prišli dámske topánky na podpatku sú vela super!!!!  Môžte kupovať nemajú chybu ♥

smajlErika T.
6. března 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Skvelá komunikácia, spolahlivé doručeni. Všetko čo som zakúpila dorazilo v poriadku. Som plne spokojná! :) ďakujem

smajlLaco F.
13. února 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
Objednal som manželke k Valentínovi pekný prsteň, prišel včas a vyzerá presne ako na obrázku, odporúčam, pretože to nestojí veľa peňazí..

smajlJarmila T.
14. ledna 2020
 plus Hodnocení: 100%
 
S nákupom som bola spokojná, tovar dorazil ... všetko v poriadku, obchod môžem odporučiť.

smajlPeter V.
20. prosince 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Dnes mi došli chytré hodinky - som moc spokojný. Ďakujem
 

smajlMária T.
18. prosince 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
 Objednala som darčeky na Vianoce 19.11. a už ich mám doma. Ďakujem za rýchle dodanie a skvelé produkty. Budu Vás odporúčať ďalej

smajlViera M.
7. listopadu 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
 Skvelý tovar, za super ceny. S komunikáciou som tiež spokojna

smajlKveta
5. listopadu 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Tento obchod vrelo odporúčam!!! Všetko mi v poriadku prišlo a som velmi spokojná :) 

smajlSilvia K. 
17. října 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Kúpila som si chytré hodinky a som velmi spokojna! Určite tu eště nakúpim! Skvelý obchod, skvelé ceny. Ďakujem

smajlJarmila G. 
23. září 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Objednala som si chytré hodinky, prišli za 15 dní a sů skvelé
 

smajlMaria 
20. září 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Velka spokojnosť! Nemám absolútne čo vytknúť. Pohodlné nakupovanie z domova a tovar za skvelé ceny
 

smajlIngrid
6. září 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Super ceny, skvelý tovar - za ma spokojnost

smajlTímea T.
12. srpna 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Objednala som si batôžtek minnie a prišiel mi po 12 dňoch. Je boží, ďakujem

smajlJanette
15. července 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Super komunikácia s obchodom. Tovar mi došiel za 18 dni od objednania a je super! Ďakujem - kúpim si eště niečo

smajlZlatica Š.
13. července 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
100% spokojnost! Nakúpila som tu už dvakrat a určitě si niečo ešte objednam

smajlMária B.
1. července 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Spokojnost! Mam doma už všetko, čo som objdnala a som úplne spokojna

smajlAlena V.
28. června 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Bodkované šaty s Minnie sů absolútne boží! Ďakujem!!!

smajlMarie
21. května 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Super obchod, skvelé ceny. Všetko čo som si objednala v poriadku prišlo

smajlLubica G.
20. května 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Objednala som si bodkované šaty s minnie a jsem uplne spokojna. Velkost sedí, materiál super. Dakujem

 
smajlJaroslava B.
5. dubna 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Dakujem moc za tovar, jsou velmi spokojna. Urcite objednam znovu

 
smajlVlasta Č.
5. dubna 2019
 plus Hodnocení: 90%
 
Doba dodania dlhšia, ale s tovarom som maximálne spokojna

smajlMonika V.
28. února 2019
 plus Hodnocení: 100%
 
Lacný a pekný tovar, spokojnosť

smajlValerie
27. února 2019
 plus Hodnocení: 95%
Síce dlhšia doba dodania, ale inak úplná spokojnosť

smajlAndrea G.
4. února 2019
 plus Hodnocení: 100%
Tovar dorazil v poriadku, skvelá komunikacia s obchodom

smajlKateřina
4. února 2019
 plus Hodnocení: 100%
Všetok tovar v poriadku dorazil, som spokojna

smajlValerie M
7. ledna 2019
 plus Hodnocení: 100%
Parádny obchod, tovar dorazil včas a som veľmi spokojná. Určitě si eště niekedy objednám

smajlAlexandra T.
2. ledna 2019
 plus Hodnocení: 90%
Doba dodania bola dlhšia, ale s tovarom som veľmi spokojná 

  smajlDávid
2. ledna 2019
 plus Hodnocení: 100%
Všetko v poriadku, objednávka prišla do 3 týždňov a som spokojná

  smajlJán H.
18. září 2018
 plus Hodnocení: 100%
Prekvapila me doba dodani, ktera mela byt dlouha, ale zbozi dorazilo po tydnu :-) kvalita pomerne slusna za tu cenu :)

 smajlJesenka
11. září 2018
plus Hodnocení: 100%
Všetko v poriadku, svoju objednávku som obdržala počas 3 týždňov a som veľmi spokojná

 
smajlLucie K.
4. září 2018
 plus Hodnocení: 90%
Nádherný tovar skoro zadarmo, super komunikácia, doba dodania - síce dlhšia, ale stojí si na tovar počkať.
Reklamácia menšieho šiat bez problémov. Peniaze som mala na účte do 3. pracovných dní

smajlGábina S.
29. června 2018
 plus Hodnocení: 100%
Obchod trislevy.cz odporúčam. Zásielka mi bola doručená v poriadku Slovenskou poštou. Šaty sú presne ako na obrázku. Ďakujem. Gábina S.


  smajlTereza L.
20. června 2018
 plus Hodnocení: 90%
Veľký výber letného oblečenia za super ceny.

  smajlMichael S.
14. června 2018
 plus Hodnocení: 100%
Lacný tovar, pekný eshop, ručí za všetko, platil som vždy dopredu a všetko vždy došlo. Odporúčam

  smajlDominik B.
12. června 2018
plus Hodnocení: 90%

Rýchla a pohotová komunikácia zo strany obchodu cez email. Tovar dorazil cca za 15 dnové a vzhľadom k veľmi nízkej cene som s kvalitou naozaj spokojná a moc milo ma to prekvapilo. Pravdepodobne tu objednám znova a možno už vyskúšam aj nejaké oblečenie.


  smajlPetra K.
10. června 2018
 plus Hodnocení: 100%

100% spokojnosť. Na trislevy.cz som nakúpila uz dvakrat a urcite si zase znovu nieco vyberiem aj tretikrát.


 smajl Andrea N.
6. června 2018
 plus Hodnocení: 100%

Nečakala som že to dôjde tak rýchlo, majú dodaciu lehotu 15-30 pracovných dní, ale ma tovar dorazil 8. deň. Sa šaty a kabelkou som spokojná.


  smajlAdam S.
2. června 2018
plus Hodnocení: 100%

Som maximálne spokojný. Objednával som pre manželku, dodaciu lehotu dodržali a ceny sú supr ...


 smajl Kateřina D.
1. června 2018
plus Hodnocení: 90%

Veľký výber sortimentu za skvelé ceny. Doručenie bolo málinko dlhšia, ale to mi vôbec nevadilo. Objednávala som šatôčky pre dcéru a pre seba krajkované šaty, legíny a džínsy. Pýtala som sa na maile aj ohľadom veľkosti a so všetkým mi poradili. Ochotný zákaznícky servis. So všetkým som nadmieru spokojná ... a tie ceny :-)))) Len je málinko dlhšia doba dodania. Nabudúce idem zase sem :)


  smajlVeronika Ch.
25. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Super komunikace..rychlé vrátenie peňazí za nevyhovujúci (veľkostných) tovar


  smajlMiloš E.
18. května 2018
 plus Hodnocení: 90%
 

lacný tovar, celkom dobrá kvalita na to, ako lacný tovar tu je, - dlhšia doba dodania


 smajl Kubík
10. května 2018
 plus Hodnocení: 100%

Super vychytávky, ktoré inde nekúpite, super!


  smajlMartina
2. května 2018
 plus Hodnocení: 100%

Vse prebehlo v poriadku. Zásielka dorazila a muzu 100% odporucit. Trochu som najskor bala poslať platbu dopredu, ale velke množsto spokojných fanúšikov na facebooku ma presvedčil. Oplatilo sa a trislevy.cz môžem odporučiť všetkým kamarátkam, ktore si chcu urobit radosť nejakým novým kúskom do šatníka a neutratiť pritom celú výplatu.


 smajl Milan D.
28.dubna 2018
plus Hodnocení: 100%

Zakúpený tovar dorazil v poriadku. Nízke ceny a zľavy Zaujímavý sortiment